Friday, April 3, 2009

Sun burn lagik aku..

Sukan Tahunan SMK Tinggi Perempuan Melaka 2009, Sekolah Kluster Kecemerlangan. Ini lar yg buat aku sunburn lg huhu. Since aku pun mengajar di sekolah lama aku, anggap la flash back sukan tahunan ni seperti 10 tahun lepas.

Antara persediaan rumah-rumah sukan yang terlibat. Kreatif. Tapi bagi aku, sukan kami dulu jauh lebih meriah berbanding sekarang. Sound system lebih mantap. Aktiviti lebih menarik.

Maskot rumah kuning. Penat diorang jahit sendiri menda nih memalam buta. So creative. Pasni leh la buat promotion utk Bee The Movie 2.

Baru perbarisan dah pengsan. Yang pengsan ahli PBSM pulak tuh. Adui..actually panas sangat hari ni. Sian diorang.

VIP's

Kak Hasnah selaku ketua cheerleaders rumah merah. Ceria betul.

Penjaga masa yang setia, me and ain. Dah la kami sekolah rendah sama. Secondary pun kat sini. Mengajar pun kat sini. Cerianya hidup huhu.

ahli taekwondo menunjukkan aksi

silat pun ada.

agak-agak kalau lawan taekwondo dan silat sapa menang hek..

saiful dengan topi askar melayu..

hadiah hamper. nasik bungkus tuh tak la. itu sajian kami guru-guru.

Nisa dan Ernie tengok-tengok booth rumah sukan biru. Ikut hati nak terjun jer dalam kolam air tuh. tengah panas terik dah nih.

kiri-kanan-kiri

together with maisarah and khalis

with Ernie

It's good to be a teacher coz it reminds me a lot from where i am. Yang pasti, esok akan bercuti untuk charge balik bateri huhu... ~peace~

6 comments:

jebat said...

yela..not just u being sunburned..look at me

jebat said...

added ur blog to mine..and..not just u being sunburned..look me n my gurls..the same eh...

evaAniki said...

pergh....panas seyh time tuh....
tp, bebudak band sumer maintain macho n cool!!!
muahahaha!!!!

jebat said...

yeah..sun burned again me n my band..d black burn then..added ur blog link to mine..cheers..

jebat said...

sunburn?..me n my gurls alread burnt out ..wat a day..added u as my link..to ur blog dat is

cik masliza said...

really burned all of us. last time cikgu hashmuk said i became gelap since i work in this school.. huwaaa...already added both of u..