Sunday, June 13, 2010

Majlis Pembukaan Sukma XIII 2010

Bergerak seawal pukul 6 petang. Jalan dah start jem..


Dah janji dengan Shikin ni nak jumpa kat booth SMK Tun Mutahir.

Dapat parking pun agak jauh. Pukul 7 petang baru dapat masuk stadium. Orang dah mula sesak.




Cantiknya bebudak ni dengan make up.


Nampak simple je kapal ni tapi bila malam dengan lampu yang terang sungguh cantik.



Student nih dah berdebar-debar tunggu giliran persembahan.


Majlis baru bermula.





Perbarisan PLKN


Atlet-atlet Brunei

Go Melaka..!!

Dato Malek Noor


Saja cari port bawah obor. Terasa juga bahangnya.



Adik aku explain kat Shikin cara penggunaan camera Sony Ericsson dengan betul huhu..



Suara cik adik ni sebijik macam Dato Siti Nurhaliza. Steady betul dia perform sorang macam ni.




Mata dah bertutup petanda sleeping beauty la ni..

Light and Sound concept.


Sampai rumah pukul 1.30 pagi sebab berusaha memboloskan diri daripada kereta yang banyak. Mengantuk tak usah cerita.

The best part is, masa dalam jem bertembung dengan kereta Ketua Menteri Melaka.
Kami nampak dia keluar dari kereta dan naik moto Kriss pegawai dia.
Maybe malas nak tunggu lama dalam jem.
Overall.. memang best malam ni..

2 comments:

El-Zaffril said...

Seronok kau gi sukma erk

cik masliza said...

Keseronokan yang sementara my frn..