Tuesday, April 27, 2010

Pertandingan Boling Tenpin Majlis Sukan Sekolah-Sekolah Malaysia 2010 - Day 4

Hari ke-4 adalah acara Masters bagi setiap kategori. Memang huru-hara dalam nih penuh sesaak dan sorakan.



Berlawan-lawan bebudak perak dan kedah nih.


Alamak napa lak muka nampak masam nih..huhu.. dalam nih bising sgt dengan sorakan mungkin tensen sket kut. tapi lelama dah biasa..

aku dan ernie handle 'display result'
Acara terakhir adalah acara berpasukan pegawai dan vip. syarat pegawai mesti 2 pegawai lelaki dan 1 pegawai perempuan. kami dalam kumpulan melaka team yang ke 3.
Finally ini lar result pemain amatur..(malunya..!) Takder lar power sangat macam pemain kebangsaan dan pegawai lain. Kebanyakan diorang tu trainers. Memang kalah ler jawabnya.
Tak sabar menunggu final day untuk tahu keputusan penuh..

2 comments:

qaseh mas said...

Salam Cikgu Mas

Bestnya dapat terlibat dalam aktiviti seumpama ini, kan ...tapi penat usahlah kata..

cik masliza said...

waalaikumsalam,
penat yang enjoy huhu.. ada free time jer test lane..
jom 3 game!